Bed & Boshuisje biedt twee knusse boshuisjes…

… waar je heerlijk tot rust komt. De boshuisjes zijn gelegen in het groene recreatiegebied De Borkeld, nabij Holten. Je zit bovendien in de omgeving van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, waardoor fietsers en wandelaars hun hart kunnen ophalen.

huisje Nordic tuinIn de boshuisjes komen binnen en buiten samen. Dankzij de grote raampartijen ben je overal omgeven door groen. ’s Ochtends komen eekhoorntjes en vogels de tuin bezoeken. De veranda is een heerlijke plek om samen te borrelen, kletsen en ontspannen. Na een barbecue geniet je van de avond tot de schemering invalt. Hier wordt het ’s avonds nog écht donker. In de winter warm je lekker op met een mok warme chocolademelk bij het knetterende haardvuur of de houtkachel.

Het verhuren van beide huisjes in combinatie is ook mogelijk. De huisjes liggen dicht bij elkaar, waardoor je elkaar gemakkelijk opzoekt, maar ook je eigen privacy hebt. Huisje Nordic is geschikt voor drie personen (met huisdier), huisje Als Toen is geschikt voor vier personen.

Gun jezelf een paar dagen weg en geniet van de ruimte, privacy en natuur!