Bed & Boshuisje biedt twee knusse boshuisjes…

… waar je heerlijk tot rust komt. Onze particuliere boshuisjes zijn gelegen in het bosrijke recreatiegebied de Borkeld, nabij Holten. Het gebied is zo opgezet dat elk huisje is omgeven door een ruime, groene bostuin. Je zit bovendien in de omgeving van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, waar je als fietser of wandelaar je hart kan ophalen.

In de huisjes komen binnen en buiten samen. Dankzij de grote raampartijen ben je overal omgeven door groen. ‘s Ochtends komen eekhoorntjes en vogels de tuin bezoeken. Beide huisjes hebben een veranda; een heerlijke plek om samen te borrelen, kletsen en ontspannen. Na een barbecue geniet je van de avond tot de schemering invalt. Hier wordt het ‘s avonds nog écht donker. In de winter warm je lekker op met een mok warme chocolademelk bij het knetterende haardvuur of de houtkachel.

Bed & Boshuisje biedt twee knusse boshuisjes in Holten.

De boshuisjes zijn sfeervol ingericht in een eigen, unieke stijl. Het huren van beide huisjes in combinatie is ook mogelijk. De huisjes liggen op korte afstand van elkaar, waardoor je elkaar makkelijk opzoekt, maar toch voldoende privacy hebt. Huisje Nordic is geschikt voor maximaal drie (jong)volwassen personen, eventueel met hond(en). Huisje Als Toen is geschikt voor maximaal vier (jong)volwassen personen.

Gun jezelf een paar dagen weg en geniet van de ruimte, privacy en natuur!

“Dat hier vaak eekhoorns gespot worden had ik gelezen, maar dat ze gezellig komen mee-eten aan tafel? Eekhoorns, vlaamse gaaien, koolmeesjes.. Ik voel me een beetje Sneeuwwitje tussen de bosdiertjes.” – Claire