Huisje Als Toen

Huisje Als Toen is de nieuwste aanwinst van Bed & Boshuisje en is in 2019 geheel gerenoveerd. Zoals de naam al zegt, straalt het huisje een nostalgische sfeer uit. Retro is het thema, met een knipoog naar de jaren ’50 en ’60. Huisje Als Toen biedt ruimte aan maximaal vier personen.

huisje Als ToenHuisje Als Toen is ingericht met vintage meubels. Bij de zithoek staat een schattig kacheltje dat helemaal past bij het ‘tiny house’ gevoel. Er zijn twee ruime slaapkamers, een woon-/eetkamer en een badkamer. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond. De woonkamer staat in verbinding met een nostalgisch open keukentje, geïnspireerd op de Piet Zwart keukens van vroeger. Je kookt er op een origineel blauw Atag gasfornuis uit 1950. Er is een klein oventje beschikbaar, om bijvoorbeeld broodjes in af te bakken. Ook zijn er een magnetron, cafetière, fluitketel en koelkast (zonder vriesvak) aanwezig. Koffie en thee staan klaar. Verder is alles voorzien van de gemakken van nu, zoals internet, televisie, radio en centrale verwarming.

Slapen doe je op een comfortabele boxspring van 1.60 m., opgemaakt met fris beddengoed. Beide slaapkamers zijn vergelijkbaar. De gerenoveerde badkamer is uitgerust met een regendouche, toilet en waskom. Handdoeken en doucheproducten zijn aanwezig.

Door de grote raampartijen valt veel licht naar binnen en is het bosgevoel nooit ver weg. Op de ruime veranda kan je tot ver in de nazomer buiten zitten. In de bostuin staan picknicktafels. Ideale plekjes om vogels, eekhoorns en andere bosdiertjes te spotten!

Er is een eigen inrit met carport voor één auto en voldoende ruimte voor nog een auto. Een tandem is gratis beschikbaar. Het huisje staat op particuliere grond en is gelegen in een bosrijk recreatiegebied met meerdere vrijstaande huisjes.

Neem een kijkje in Huisje Als Toen en laat je meenemen naar vroeger!